[O1] Jak dostac się do sterownika??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bss2
    Classic
    • 2008
    • 12

tomekjmopl, to skoda co stała nie należała do mnie. Wcześniej jeździłem Fiatem UNO i jeździłem razem z Robertem od momentu kiedy przeniósł się do Naszej firmy.

Przyciemnienia może faktycznie nie zauważyłem bo i tak było ciemno :P
    Dołączam się do prośby genio o podanie ceny za przyciemnienie.
    No no no Krzychu - jestem pod wrażeniem, że mnie wogóle skojarzyłeś :-) Trzeba było od razu pisać, że MT St..... się kłania - to by MO odpowiedziało należycie A że skodzina, nie była Twoja to ja wiem, bo należała ona do niezbyt miłego Pana Ciecia :diabelski_usmiech

A wracając do tematu - Ceny w TEEFKA kolega nosferatus podaje w pierwszym swoim poście tego tematu.

Ja natomiast foliowałem w firmie Euroglass na Łokietka u Pana Grzegorza - http://www.euroglas.com.pl/. Cała impreza kosztowała 450 zł za tył zrobiony folią refleksyjną 15 (czyli o najmniejszym stopniu przepuszczalności światła) - wprawdzie znalazłem w Kraku taniej i to znacznie, ale jak zobaczyłem w jakich obskurnych garażach to robią, to odechciało mi się oszczędzać i wybrałem Euroglass - oczywiście nie żałuję . Nie ukrywam, że były też droższe zakłady - min. ten na Bierzanowie, co go kolega nosferatus tak zachwala :wink: - więc jak widzisz, decyzja o tym gdzie zrobię tę folię poprzedzona była szerokim rozeznaniem rynku krakowskiego :diabelski_usmiech , a wybór to była średnia ważona :wink: pomiędzy ceną a jakością usługi i profesjonalizmem zakładu. W tym miejscu zaznaczam, że nie mam żadnych korzyści z zachwalania firmy na Łokietka - mam nadzieję, że kolega nosferatus się nie pogniewa - po prostu odpowiadam kolegom żywo zainteresowanym moją realizacją tego tematu - należy pamiętać, że ja foliowałem rok temu i nie jestem zorientowany w obecnych poziomach cen :-)

Pozdrawiam i życzę jak najszybszej realizacji tematu - słoneczko praży przecież coraz mocniej :szeroki_usmiech
  • c0nn3ct
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 680

Mam pewien problem... chciałbym dostać się do sterownika silnika tylko nie wiem w jaki sposób :cry: Wiem że jest on pod tą czarną listwa (pod tą gdzie są zamontowane wycieraczki do szyb)
    Nie wiem jak sie do niego dobrać i wyjąć sterownik. No i jeszcze jak odpiąć te zaczepy od sterownika bo słyszałem że to też ciężko schodzi.
    Proszę o pomoc

[ Dodano: Pon 24 Gru, 07 14:24 ]
    ehh no i prosiłbym o przeniesienie do "Forum ogólnego i technicznego" bo w nieodpowiednim założyłem z tego wszystkiego...
    O1 AGR <- Była
    O2 '04 BKD "Praha"<- Jest
    OI RS <- Jest

Komentarz

• rob555
      Rider
      • 2006
      • 748

zdejmujesz wycieraczke pasazera (klucz 13 oczkowy) uwazaj przy sciaganiu by maski nie stuknac. Zdejmujesz uszczelke na pasie srodkowym.
      Pozniej plastikowy pas jest na wcisk pod szyba. Trzeba umiejetnie go podwazyc. Zaczynam zawsze od strony pasazera do srodka, jest na wcisk.
      Wystarczy zepupuscisz tak by srodkowa czesc miala 6cm luzu.
      Dwa drewka w srodek i widzisz kompa jak na dloni. Z lewej strony plaskim wkretakiem zabezpieczenie odsuwasz i odpinasz zaciski z wiazek elektrycznych. Sa dwa po zewnetrznych stronach. Komp jak nie chce wysunac sie prowadnicy to bierzesz klucz oczkowy i za rog lapiesz i ciagniesz.
      pozdrawiam

Diagnostyka i tuning
      hybrydowe wtryski i turbiny
      programy na ulice jak i do sportu

Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
      www.tune-up.pl

HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK

Komentarz

• c0nn3ct
        Rider
        S_OCP Member
        • 2007
        • 680

postaram się coś takiego zrobić mam nadzieje że będzie to dla mnie pomocne :wink:
        O1 AGR <- Była
        O2 '04 BKD "Praha"<- Jest
        OI RS <- Jest

Komentarz

Pracuję...